Jogi nyilatkozat

1/2

Minden, a honlapon található információ a Talentis Group kizárólagos tulajdonát képezi. Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy minden leírás, grafikai megjelenés, valamint a kondíciókra vonatkozó megjegyzés tájékoztató jellegű, és nem tekinthető ajánlattételnek.

A www.talentis.hu oldalai szerzői jogvédelem alá tartoznak. A tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A www.talentis.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.

2/2

A www.talentis.hu honlap illetve az innen elérhető linkek, valamint azok tartalma tájékoztató jellegű. A honlapokon található információ felhasználásából eredő bármilyen következményért terhelő felelősséget jogtulajdonos kizárja. A www.talentis.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A www.talentis.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap tulajdonosa nem tartozik felelősséggel azokért a károkért sem, amelyek a linkről elért honlappal kapcsolatban, annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok közzétételéből, illetve megváltoztatásából, valamint az információtovábbítási késedelemből származnak.