1/8

A Talentis Group egy magyar ingatlanfejlesztő holding, amely az elmúlt tizenöt év során már számos nagy volumenű kereskedelmi és lakóingatlan-fejlesztési projekt lebonyolításával bizonyított. A csoport 2003-ban kezdte meg Talentis elnevezésű, 5000 hektár területre kiterjedő és húsz évre szóló regionális fejlesztési programját.
Minden egyes projektet külön leányvállalat valósít meg, a teljes projektvezetési tevékenységgel pedig a csoporton belül erre kijelölt projektvezető vállalkozás foglalkozik.

2/8

A Talentis Group menedzsment cége a holding tevékenységének irányítását, egyes projektjeinek, fejlesztéseinek koordinálását végzi.

Tevékenységének fő irányvonala, hogy létrehozza és a cégcsoport tevékenységébe integrálja a Talentis Program önálló projektjeire szakosodott vállalkozásokat. Komplex projektmenedzsment tevékenységet lát el, azaz műszaki-, pénzügyi-, jogi-, értékesítési tevékenységgel segíti az egyes projektek és közvetve a Talentis Program megvalósulását.

A menedzsment cég szakemberei felelnek azért, hogy a térségfejlesztési program megvalósítása az előre eltervezett ütemterv szerint haladjon, és az egyes részprojektek precízen, egymással összhangban, egymásra épülve készüljenek el. A cég üzleti filozófiája, hogy a Talentis Program kiteljesítésén keresztül a programban résztvevő befektetők számára stabil hátteret, garantált megtérülést biztosítson, a Zsámbéki régió számára pedig hosszú távú fejlődési lehetőséget aknázzon ki.

3/8

KENYERES Sándor
KENYERES Sándor - alapító
A Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ megvalósítója, Talentis Program alapítója, akinek személye garancia a Talentis Program sikeres megvalósítására, valamint az annak során végbemenő értékteremtésre.
Dr. TAKÁCS Ernő
Dr. TAKÁCS Ernő - társtulajdonos és operatív igazgató
A Talentis Group alapító tagja és vezetője, a Talentis Zrt igazgatóságának elnöke. A Talentis-Group irányításának komplex és stratégiai feladatán kívül felügyeli és irányítja a projekttársaságok fejlesztési tevékenységét.

4/8

NOVÁK Ákos
NOVÁK Ákos
A Talentis Zrt vezérigazgató-helyetteseként a Talentis Group műszaki, jogi, marketing és pénzügyi területeinek munkáját koordinálja és felügyeli, emellett az ipari/logisztikai projektek irányításáért felelős.
TÓTH György
TÓTH György
A Talentis Group pénzügyi igazgatójaként közreműködik az egyes projektekhez kapcsolódó finanszírozási feladatok ellátásában, irányítja a projekttársaságok pénzügyi tevékenységét.

5/8

SERES Judit
SERES Judit
2002-ben kommunikációs vezetőként csatlakozott a Talentis Grouphoz. Ő felel a Talentis Group kommunikációs stratégiájának kialakításáért és végrehajtásáért, a belföldi és nemzetközi médiakapcsolatok kialakításáért és koordinációjáért, továbbá a csoport egyes projektjeinek marketing-kommunikációjáért.HARMAT Imre
HARMAT Imre
A Talentis keretében megvalósuló projektek kivitelezését irányítja, már a tervezési és engedélyezési időszaktól kezdődően a kulcsrakész megvalósításig, emellett a regionális infrastruktúra-fejlesztési (út, víz, szennyvíz, telekommunikáció, hulladékkezelés stb.) projektek megvalósulásáért is felelős.

6/8

SZÉNÁSI Zsolt
SZÉNÁSI Zsolt
Fejlesztési és értékesítési igazgatóként a Program keretében megvalósuló mintegy 300 projekt urbanisztikai, építészeti koordinációjáért felelős, irányítja a projekt-előkészítési feladatok végrehajtását, a projektötlettől a megvalósíthatósági tanulmányokon keresztül egészen a finanszírozhatóság fázisáig.
MAJOR Tamás
MAJOR Tamás
A Talentis Group tulajdonában lévő létesítmények üzemeltetésért felelős, emellett közreműködik egyes projektek megvalósításában is.